AlpineQuest Off-Road Explorer

AlpineQuest dağ ve doğa yürüyüşü, koşu, izcilik, avcılık, yelken, geocaching, off-road navigasyon ve çok daha fazlası dahil olmak üzere tüm açık hava etkinlikleri ve spor çeşitleri için komple bir çözümdür.

Geniş bir online topografik harita ürün yelpazesine erişebilir ve cihazınıza kaydedebilir, GSM kapsama alanı dışındayken de kullanılabilirsiniz. AlpineQuest QCT, OZFx2 haritaları gibi, yerleşik dosya tabanlı haritaları destekler.

GPS ve cihazınızın manyetik sensörünü kullanarak (pusula göstergesi ile), kaybolmak artık geçmişin bir parçasıdır: ayrıca bakış yönünüzünle eşleştirilmek üzere yönlendirilebilecek şekilde, harita üzerinde gerçek zamanlı olarak konumlandırılırsınız.

Yer işaretlerini kaydedin ve yeniden erişin, arkadaşlarınızla paylaşın. Yolunuzu takip edin, gelişmiş istatistikler ve etkileşimli grafikler elde edin. Neler yapabileceğin hakkında aklında daha fazla soru kalmayacaktır.

GSM kapsama alanı dışında da tam olarak çalışmaya devam etmek suretiyle (sıklıkta dağlarda veya yurtdışında), AlpineQuest derin vahşi keşfetme arzularınızda sizi destekleyecektir…

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

WPS WPA Tester 3.8.4 Premium APK

Heaven's Vault Torrent İndir

Clearview Twitch Yayın Aracı